Het Team

Het bestuur

Het bestuur bestaat uit vier mensen waaronder de voorzitter, secretaris en de twee algemene bestuursleden. Zij zorgen voor de financiën, contacten met de gemeente en andere instanties, toekomstplannen, personeel en alles wat er verder bij komt kijken om de Dier & Tuinweide bestuurlijk te coördineren. Daarnaast klussen en tuinieren ze natuurlijk vaak volop mee.

De vrijwilligers

Vrijwilligers zijn onmisbaar voor de Dier & Tuinweide, zonder hen kan het hek gesloten blijven. Op vele vlakken zijn vrijwilligers van diverse leeftijden actief. Zij zijn iedere dag, wekelijks of maandelijks op de Dier & Tuinweide te vinden, al naar gelang de tijd die zij eraan kunnen besteden.

Vacatures

De Heeswijkse Dier & Tuin weide bestaat inmiddels 11 jaar en zoekt een paar vrijwilligers ter versterking van het huidige team. Het doel is om bezoekers dichter bij flora en fauna te brengen.
Dagelijks worden de boerderijdieren natuurlijk gevoerd en op dinsdagochtend van 10-12u en op zaterdag van 11-15u wordt gewerkt.
Werkjes zijn dan: herstel aan hekwerken, grasbeheer, onkruidbeheer, tuintjesverzorging, en allerlei kleine andere werkjes. Nooit ben je alleen. Je helpt altijd samen met een paar andere vrijwilligers. Dinsdags is er na afloop koffiedrinken en zaterdags is er een gratis eenvoudige lunch. Het is niet verplicht om wekelijks te helpen, eens in de twee of vier weken is ook al fijn. Kijk eens rond op onze site dierentuinweide.nl en kom eens een kijkje nemen. Interesse? Mail naar info@dierentuinweide.nl